Restaurants

Ferme de Cornadel

Net buiten Anduze - op 15 minuten afstand van het huis. Metname de lunch, buiten onder de Kiwi boom, is goed - of in de wintermaanden dineren bij de open haard. 

http://www.cornadel.fr/


La Rocaille

Op het pleintje in Anduze (La Fontaine Pagode) het goedkoopste restaurantje van Frankrijk. Hele simpele happen en koude rode wijn. Menu van rond de 10 euro. Geen website / telefoon nr +33466617323.


L'Histoire sans Faim

Midden in Anduze, in het hogere gedeelte van het stadje (5 Rue Notarie). Momenteel de nr 1 van Anduze op Tripadvisor (zie link hieronder).  Geen website, voor reserveringen telefoon nr +33 981157049.

https://www.tripadvisor.com/Restaurants-g230041-Anduze_Gard_Occitanie.html


L' Artysan

In Quissac, 25 minuten rijden, in het oude treinstation. Eten is goed - eigenaar zat voorheen met een goed restaurant in Sauve. Laat je verrassen met wijn per glas per gerecht door de sommelier. Heeft een Gourmand beoordeling in de Michelin Gids.

https://www.lartysan.com/


Bec a Vin

Midden in het centrum van Uzès, net buiten de 'tourist traps' op het hoofdplein. Reserveer een tafel in de 'jardin' onder de kastanjeboom. 

https://www.lebecavin.com/


La Table D' Uzès

Mooi gebouw in  het oude centrum van Uzès. Het restaurant heeft 1 Michelin ster en bevindt zich in een luxe hotel met 9 kamers (La Maison D'Uzès). Buiten op het terras onder de limoenboom is de beste plek. 

https://www.lamaisonduzes.fr


Voor de betere restaurants in Montpellier:

https://guide.michelin.com/en/fr/occitanie/montpellier/restaurants


Voor de betere restaurants in Nîmes:

https://guide.michelin.com/en/fr/occitanie/nimes/restaurants